Recta final del viatge a Etiòpia

Cooperación y Solidaridad
Publicado en Miércoles, 08 Agosto 2012
AddThis Social Bookmark Button

L’expedició desplaçada a Etiòpia, de la qual en forma part el President de Mare Terra Fundació Mediterrània, Ángel Juárez, esgota les seves últimes hores a aquest país africà. Realitzada la inauguració a l’embassament de Wukro, construcció que ha impulsat la Fundació Lleida Solidària i en la que ha col·laborat intensament la població local, els integrants de l’expedició han pogut veure en directe quins projectes de cooperació es desenvolupen a aquesta zona.

De fet l’embassament serà molt útil per al futur ja que, a més de garantir l’abastiment d’aigua en aquesta àrea, el propi abastiment permetrà augmentar la productivitat dels conreus i posarà sobre la taula la possibilitat de comercialitzar els possibles excedents de les collites.

 

 

Tot plegat és un pas molt important per augmentar la qualitat de vida dels habitants de la zona de Wukro i per intentar assolir un desenvolupament sostenible. La expedició desplaçada a Etiopia arribarà de nou a terres catalanes aquest dijous a la tarda.

Les imatges que acompanyen aquesta notícia són de la població local de Wukro col·laborant en diverses tasques de cooperació i una foto de grup on hi apareixen, d’esquerra a dreta: El president del Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Pujol, el missioner Ángel Olarán, el President de Mare Terra Fundació Mediterrània Ángel Juárez i l’actor i cooperant Carles Canut.

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Saber más.

Acepto las Cookies de este sitio web.