Mediterrània ofereix un pack gratuït que inclou visites a les plantes de Sirusa i Cator

Notícias
Publicado en Martes, 02 Enero 2018
AddThis Social Bookmark Button

Mare Terra Fundació Mediterrània ha posat en marxa un nou pack d’educació ambiental que inclou dues visites a les plantes de Sirusa (valorització energètica) a Tarragona i Cator (tractament d’olis) a Alcover. Aquesta activitat, que té una duració aproximada d’unes quatre hores i mitja, és gratuïta per als centres escolars que estiguin interessats. Les visites estan pensades per a grups d’entre vint i trenta persones.

El paquet inclou les dues visites guiades i la xerrada ‘Consum responsable i reciclatge’, que serà impartida per un tècnic de Mediterrània. Pel que fa al transport entre el centre escolar i les dues plantes, està subvencionat al 50%, de manera que els usuaris només hauran d’abonar la meitat. Finalment, el pack també incorpora la cessió durant una setmana al centre educatiu de la mostra ‘El reciclatge: cada cosa al seu lloc’.

Les persones interessades en contractar l’activitat o demanar més informació poden posar-se en contacte amb Mediterrània trucant al telèfon 977 55 13 00 o escrivint un correu electrònic a l’adreça Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. .

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Saber más.

Acepto las Cookies de este sitio web.