Mediterrània ofereix sis excursions als centres educatius amb preus econòmics

Notícies
Publicado en Martes, 17 Octubre 2017
AddThis Social Bookmark Button

Mare Terra Fundació Mediterrània té el propòsit de seguir apropant a la població al seu entorn d’una manera respectuosa per tal de que aprenguin a estimar la natura, es sensibilitzin i entenguin la importància de protegir i conservar el medi ambient. Aquest propòsit s’assoleix gràcies a les sortides de camp que ens permeten apropar el Francolí i donar a conèixer el litoral, així com l’espai forestal que ens envolta. Tot seguit, es descriuen les sortides de camp que es poden realitzar aquest any. Les excursions estan obertes a tothom però estan especialment pensades per als alumnes de col·legis i instituts tant de Tarragona com de fora de la província. De fet, els preus per als centres educatius són molt econòmics.

 

Aquestes són les excursions:

1) ‘El riu Francolí, un riu encara viu’: després de la visita dels participants al riu Francolí, aquests podran observar que tot i els nombrosos impactes que ha sofert la seva conca manté encara molts espais d’alta conservació natural i d’elevat interès ambiental. Dirigida a alumnes de Cicle Superior de Primària, ESO i Batxillerat.

2) ‘El bosc Mediterrani de Prades’: cada cop és més difícil trobar indrets on no hi hagi arribat la mà de l’home. Al municipi de Prades els alumnes poden descobrir un bosc mediterrani amb un elevat estat de conservació. Dirigida a alumnes d’ESO i Batxillerat.

3) La platja Llarga i el Bosc de la Marquesa: tot recorrent aquest espai els alumnes poden descobrir aquest tram de costa d’elevat valor natural i associar la flora i la fauna observada amb el sistema costaner. Dirigida a alumnes des de P5 fins a Batxillerat.

4) ‘Parc Eòlic de Trucafort’: els participants realitzen un itinerari per les muntanyes de Pradell, tot observant la incidència del vent en la natura i el seu aprofitament per part de l’home al Parc Eòlic de Trucafort. Dirigida a alumnes de Cicle Superior de Primària, ESO i Batxillerat.

5) ‘El riu i el bosc de Santes Creus’: la visita a l’Albereda de Santes Creus permet als alumnes descobrir i gaudir d’aquest espai així com treballar la vida al riu i el seu entorn tot introduint-los en el món de la identificació d’espècies. Dirigida als Cicles Inicials i Mitjà de Primària.

6) ‘Els salats de Torredembarra’: Aquest sistema natural és un testimoni de la notable diversitat i riquesa del paisatge vegetal primitiu del litoral sonenc del sistema Mediterrani Central. Les característiques més importants d’aquest espai són les dunes, els aiguamolls d’aigua salada i la fauna i la flora que alberguen. Dirigida a alumnes des de P5 fins a Batxillerat.

Si voleu més informació, podeu consultar aquest enllaç d'educació ambiental de Mediterrània, trucar al telèfon 977 55 13 00 o escriure un correu electrònic a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. .

Joomla 1.6 Templates designed by Joomla Hosting Reviews

Utilizamos cookies para mejorar la experiencia de navegación. Si continuas navegando, consideramos que aceptas su uso. Saber más.

Acepto las Cookies de este sitio web.